clanak False

Projekt TRIBUTE u produljenom periodu provedbe

03.08.2023.
Projekt TRIBUTE ušao je zadnju, produljenu fazu provedbe te se  sve aktivnosti odvijaju prema radnom planu. Produljenje trajanja projekta otvorilo je dodatnu mogućnost projektnim partnerima za rad na Akcijskim planovima i prijenosu znanja stečenih provedbom pilot aktivnosti kroz projekt.

Grad Sarajevo je  24. svibnja 2023. godine bio organizator i domaćin događanja pod nazivom 4. TRIBUTE transnacionalni sastanak mreže dionika koji je održan u okviru 8. EUISAR foruma. Na događanju su sudjelovali svi predstavnici partnera projektnog konzorcija, a Grad Sarajevo predstavilo je svoju pilot aktivnost „Koncept razvoja otoka mobilnosti“ koju provode u svom Gradu u okviru projekta TRIBUTE.  

Trenutno su u tijeku pripreme za organizaciju završnog događanja projekta koje će se održati u 8. rujna 2023. u Milanu u prostorima Politehničkog sveučilišta. Završno događanje održat će se  u okviru Europske prometne konferencije. U okviru završnog događanja biti će organiziran i posljednji sastanak upravljačkog odbora projekta na kojem će se predstaviti rezultati projekta.

Ovo priopćenje za javnost nastalo je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost TRIBUTE partnerskog konzorcija i ni pod kojim se okolnostima ne može smatrati da odražava stav tijela Europske unije i/ili ADRION programa.

Vijesti i aktualnosti