clanak False

Prijem za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu Renatu Bedeković

17.11.2017.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas pobjednicu ovogodišnjeg izdanja natjecanja za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu 2017., Renatu Bedeković iz Jakuševca. Na prijemu u zgradi Gradske uprave prisustvovale su i članice Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena predvođene predsjednicom Katicom Jerleković.

Gošće su ovom prilikom gradonačelnika upoznale s pripremama za iduće izdanje izbora za najuzorniju ženu koje će se u listopadu održati u Zagrebu.  

Zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji i podršci radu Udruge, gospođa Bedeković, inače majka dvojice sinova i baka dvoje unučadi koja s članovima obitelji gospodari obiteljskim OPG-om, je objasnila da bez potpore obitelji ne bi ostvarila ovaj uspjeh. OPG Bedekovići se bavi uzgojem crnih svinja, proizvodnjom i preradom mesnatih proizvoda i uzgojem povrća.

Ova titula je ustvari nagrada mojoj obitelji jer nam je svima potrebna čvrsta potpora da postanemo najbolji što možemo biti, naglasila je gospođa Bedeković. Sve žene u izboru za Najuzorniju seosku ženu bile su vrijedne i marljive. Hrvatska treba ljude koji su radišni i spremni na izazove, koji se ne boje raditi i stvarati za sebe i svoje najbliže. Ovaj naslov smatram nagradom za uloženi trud i brigu za obitelj.

Gradonačelnik je čestitao gospođi Bedeković i pohvalio rad Udruge te obećao da će je Grad i dalje podržavati jer, kako je rekao, mladim ženama i mladim ljudima općenito su potrebni pozitivni uzori.    

Gradske vijesti - 2017.