clanak False

Započinje obnova područnog objekta OŠ Davorin Trstenjak

11.12.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, ravnatelja Darka Cindrića i gradskog zastupnika Darka Klasića, obišao je danas područni objekt osnovne škole Davorina Trstenjaka u Savskoj cesti, gdje će uskoro, nakon završene zakonske procedure, započeti obnova stolarije.

Pokrenuli smo postupak javne nabave u vrijednosti od 500.000 kuna za zamjenu 23 dotrajala drvena prozora, a već početkom idućeg tjedna će započeti radovi u trajanju od oko 20 dana, najavio je gradonačelnik istaknuvši da će radnici pripaziti da ne uznemiravaju učenike te da će se većina posla obavljati za vrijeme zimskih praznika.

Obnova dotrajale stolarije na ovom objektu važno pitanje, prvenstveno zbog sigurnosti djece te zbog održavanja nastave u najboljim mogućim uvjetima, objasnio je ravnatelj Cindrić. Najavio je i početak energetske obnove na matičnoj školi u Krčkoj ulici koja će započeti u proljeće iduće godine.  
 
Investicija za energetsku obnovu matične škole iznosi oko 4,5 milijuna kuna bez PDV-a, tako će se i ova škola pridružiti ostalim objektima, njih oko 60 u Zagrebu, koji su uključeni u plan energetske obnove, naglasio je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.
 

Gradske vijesti - 2017.