clanak False

ODMORKO - proljeće 2023.

24.03.2023.
Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom proljetnog odmora učenika organizira još jedan program Odmorko koji će se provoditi od 11. do 14. travnja 2023. godine.
 
U okviru ovogodišnjeg proljetnog programa učenici će moći koristiti plivališta Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost. Osim plivanja, učenici će moći sudjelovati u igraonicama atletike, kuglanja, streljaštva, taekwondoa te poludnevnog programa Zgombaonice, unutar kojeg će učenici uz stručnu i pedagošku podršku moći baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te podukama iz pojedinih sportova.
 
Zbog ograničenog broja mjesta, za aktivnosti streljaštva i Zgombaonice potrebne su prethodne prijave putem sljedeće poveznice.
 
Sudjelovanje u aktivnostima je potputno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Upute za izradu iskaznica nalaze se na sljedećoj poveznici.  
 
Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici odmorko.hr, Facebook stranici te INTERAKTIVNOJ KARTI.

Aktualnosti