clanak False

Odmorko, zima 22./23.

06.12.2022.
Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom nadolazećeg zimskog odmora učenika organizira još jedan program Odmorko koji će se provoditi od 27. prosinca 2022. do 05. siječnja 2023. godine.
 
U okviru ovogodišnjeg zimskog programa, učenici će moći koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivanja i klizanja, učenici će moći sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, mačevanja, streljaštva, taekwondoa, hokeja te poludnevnog programa Zgombaonice. U sklopu Zgombaonice, učenici će imati mogućnost baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te raznim podukama iz pojedinih sportova, uz naše stručno i pedagoško osoblje.
 
Za aktivnosti Streljaštva i Zgombaonice, zbog ograničenog broja sudionika, potrebne su prethodne prijave, i to putem sljedeće poveznice.
 
Sudjelovanje u programu Odmorko i svim aktivnostima potputno je besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici odmorko.hr, facebook stranici Odmorko te na interaktivnoj karti.

Aktualnosti