clanak False

Besplatan javni prijevoz u vrijeme Adventa u Zagrebu

25.11.2016.
Zagreb, najbolja europska adventska destinacija, i ove se godine s posebnom pažnjom pripremio za nezaboravan zagrebački advent.

Još bogatiji i raznolikiji program, čarobna atmosfera i posebna energija na gradskim  ulicama i trgovima i ove će godine privući Zagrepčane i brojne goste iz zemlje i cijeloga svijeta.

Da bi ovo vrijeme čarolije bilo što ugodnije i ležernije, apeliramo na sugrađane i naše goste da što više koriste javni gradski prijevoz koji će u tu svrhu na području Grada Zagreba, odnosno u I. zoni, od danas, 25. studenoga, u 12,00 sati, do nedjelje, 8. siječnja 2017., vikendima za sve biti besplatan i to u periodu: petak od 12,00 sati – nedjelja do ponoći.
Isto tako, prijevoz zagrebačkom uspinjačom će svih dana trajanja adventskih i novogodišnjih manifestacija biti besplatan.

Osim toga, u istom je periodu osigurano i besplatno parkiranje na parkirališnim prostorima uz istočnu i južnu stranu Velesajma te uz okretište tramvaja Dubrava u Aveniji Gojka Šuška.


Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, dragi gosti, želim vam ugodnu vožnju u našem javnom prijevozu i dobru zabavu na atraktivnim adventskim manifestacijama koje smo ove godine pripremili za sve vas.

Gradonačelnik Grada Zagreba
Milan Bandić

ARHIVA