clanak False

Gradonačelnik Tomislav Tomašević čestitao radnicima 100 godina podružnice „Čistoća“

03.05.2023.
„Tisuće vrijednih ruku za stoljeće zagrebačke Čistoće“  - pod tim se motom uz niz događanja ove godine obilježava velika 100. obljetnica podružnice Čistoća Zagrebačkog holdinga koja je započela Akcijom čišćenja gradskih četvrti 22 i 23. travnja.

Obljetnica je danas u prostorijama Čistoće obilježena i s radnicima, a događaju se pridružio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. „Čistoća je najveći segment Zagrebačkog holdinga. Iskreno Vam hvala što već toliko godina držite ovaj grad čistim“, rekao je gradonačelnik Tomašević.

Dodao je kako radnici svakodnevno u tri smjene rade i čiste ulice, skupljaju otpad i upravljanju različitom infrastrukturom i pogonima kako bi cijeli sustav funkcionirao.

Čestitao je svim zaposlenima u ovom gradskom komunalnom poduzeću jubilarnu obljetnicu istaknuvši kako su oni najbitniji sastavni dio sustava gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu.

„Zadovoljni radnici komunalnih poduzeća znače kvalitetne usluge što znači zadovoljne građane. Hvala vam što tome doprinosite svaki dan“, zaključio je gradonačelnik.

Uz članove Uprave Zagrebačkog holdinga događaju su se pridružili i direktor podružnice Davor Vić te veliki broj djelatnika „Čistoće“.

„Vjerujem da je svakom od prisutnih kolega i kolegica velika čast raditi u podružnici koja slavi sto godina postojanja“, rekao je direktor Vić te dodao kako su upravo trud i zalaganje radnika u ovih 100 godina razlog što Čistoća i nakon toliko godina i dalje služi Zagrepčankama i Zagrepčanima.
 

Gradske vijesti - 2023.