clanak False

Preseljenje Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež

27.02.2024.
Zbog cjelovite obnove Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež djelatnosti Bolnice privremeno se izmještaju s adrese Ulica Ivana Kukuljevića 11, Zagreb na sljedeće lokacije:
 
Ambulanta Specijalističko konzilijarnog odjela Bolnice od dana 20. veljače 2024. djelatnost je preselila s lokacije Doma zdravlja Zagreb – Zapad, Prilaz baruna Filipovića 11,  na lokaciju Doma zdravlja Zagreb – Zapad, Baštijanova 52, Zagreb.
 
Specijalističko – konzilijarni odjel Bolnice od dana 26. veljače 2024. djelatnost obavlja na lokaciji Dom zdravlja Zagreb – Centar, Kruge 44, Zagreb.
 
Hitna ambulanta i Bolnički odjel od dana 11. ožujka 2024. djelatnost će obavljati na lokaciji Jankomir 11, Zagreb, a u sklopu zasebno izdvojenog objekta pri Klinici za psihijatriju Sveti Ivan.
 
Telefonski broj hitne ambulante je 4862 503!

Hitna ambulanta radi od 0 do 24 sata!
 
Temeljem sklopljenog Ugovora o bespovratnim sredstvima ukupna vrijednost projekta cjelovite obnove iznosi gotovo 6.199.247,46 EUR s PDV-om. Iako se radi o secesijskoj zgradi,  projektom cjelovite obnove predviđeni su najviši standardi potrebni za liječenje djece. Ojačat će se  otpornost konstrukcije na potres, poboljšati zaštita od požara, povećati energetska učinkovitost, obnoviti instalacije, funkcionalno poboljšati organizacija prostora, a predviđena je i ugradnja dizala za prijevoz bolesnika s invaliditetom. U projektu obnove planirano je i povećanje posteljnih kapaciteta s 37 na 39. Očekivani završetak radova cjelovite obnove zgrade Bolnice u Ulici Ivana Kukuljevića 11 je ožujak 2025.
 

Aktualnosti/događanja