clanak False

Novo zanimanje za bivše radnice Kamenskog

Devet bivših radnica Kamenskog uspješno je završilo prekvalifikaciju iz tekstilnih u wellness djelatnice, a danas im je,u prostorima Zagrebačkog velesajma, gradonačelnik Milan Bandić u društvu s predsjednikom Wellness & Fitness udruge Hrvatske (WUH) Markom Jurakićem, uručio uvjerenja o završenom školovanju za welness maserke.
14.07.2011.

Devet bivših radnica Kamenskog uspješno je završilo prekvalifikaciju iz tekstilnih u wellness djelatnice, a danas im je,u prostorima Zagrebačkog velesajma, gradonačelnik Milan Bandić u društvu s predsjednikom Wellness & Fitness udruge Hrvatske  (WUH) Markom Jurakićem, uručio uvjerenja o završenom školovanju za welness maserke. 

Kako se moglo čuti, sve je počelo prije četiri mjeseca, također na Zagrebačkom velesajmu, kada su WUH i wellness učilište Vimal odlučilli darovati prekvalifikaciju za 10 žena. Grad je "uskočio s prostorom", a nakon usavršavanja, završne radove uspješno su obranile Darinka Cik, Đurđica Novaković, Ines Kralj, Irena Lipovac, Ljiljana Bratanić, Manda Ivančević, Marija Radanović, Mira škvorčević i Snježana Babić. 

S obzirom na to da je riječ o traženom zanimanju, za očekivati je da će uskoro naći i posao u "novoj" struci, a u međuvremenu će, kako je najavljeno, sve nastaviti školovanje za stjecanje kvalifikacije "wellness terapeut".


Gradske vijesti - 2011.