clanak False

Uskrsni paketi za bivše radnice Kamenskog

Gradska će uprava u svibnju predložiti Skupštini osnivanje triju fondova: za poticanje obrtnika i poduzetnika, za prekvalifikaciju i pomoć u zapošljavanju te za pomoć u plaćanju komunalnih režija, najavio je gradonačelnik.
15.04.2011.


Ususret Uskrsu, jutros su na Zagrebačkom velesajmu podijeljeni poklon paketi bivšim radnicama tekstilne industrije Kamensko. Podjeli je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je naglasio da Grad pomaže i da će i dalje pomagati onima kojima je to potrebno:

U tržišnoj utakmici, pogotovo u ovo vrijeme, mnogi ostaju bez posla. Kako bismo pomogli svojim sugrađanima, gradska će uprava u svibnju predložiti Skupštini osnivanje triju fondova: za poticanje obrtnika i poduzetnika, za prekvalifikaciju i pomoć u zapošljavanju te za pomoć u plaćanju komunalnih režija. Provođenjem takve proaktivne politike, Zagreb će nastojati olakšati životne uvjete građanima koji su iz bilo kojega razloga ostali bez posla.

Drago nam je da nismo zaboravljene. Hvala gradonačelniku što nam pomaže po drugi put u šest mjeseci
, rekla je Danica Radošević, predstavnica bivših radnica Kamenskoga uoči podjele 492 paketa koje je osigurao Grad, a koji sadrže sve potrebne namirnice za blagdanski stol.


Gradske vijesti - 2011.