clanak False

Tjedan udruga 2011.

Ovogodišnju, 11. za redom, manifestaciju Tjedan udruga, otvorio je na Zrinjevcu gradonačelnik Milan Bandić, naglašavajući važnost suradnje i zajedničkog djelovanja udruga i Gradske uprave za dobrobit građana.
13.06.2011.


Ovogodišnju, 11. za redom, manifestaciju Tjedan udruga, otvorio je na Zrinjevcu gradonačelnik Milan Bandić, naglašavajući važnost suradnje i zajedničkog djelovanja udruga i Gradske uprave za dobrobit građana. Budući da je ova godina Europska godina volontiranja i mi smo ovu manifestaciju posvetili doprinosu volontera, dobronamjernih ljudi koji nesebično poklanjaju svoj rad i vrijeme onima kojima je to najpotrebnije, dodao je gradonačelnik.

Kako se čulo, u organizaciji Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, predstavnici udruga svoj će rad i aktivnosti, te projekte kojima se bave građanima predstavljati svakodnevno, od 9,00 do 16,00 sati, do 17. lipnja.

Uz prigodni prateći program na glavnoj pozornici, na štandovima će izlagati oko 130 udruga, a ove su godine zastupljena razna područja djelatnosti: briga o osobama s invaliditetom, starijim osobama, žrtvama nasilja, socijalno ugroženima, osobama koje trebaju psihosocijalnu pomoć... Tu su i udruge koje se bave zaštitom okoliša, obrazovanjem, tehničkom kulturom i kulturom, udruge branitelja, te udruge za zaštitu ljudskih prava, prevencije ovisnosti...


Gradske vijesti - 2011.