clanak False

Croatia cup 2011. - plaketa za gradonačelnika Bandića

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je predsjednika Organizacijskog odbora karate turnira Croatia cup 2011 Zdenka Protuđera koji mu je u znak zahvale na podršci i pokroviteljstvu uručio njihovu plaketu.
11.10.2011.

Nakon uspješne svibanjske organizacije 20. jubilarnog međunarodnog karate turnira Croatia cup 2011., koji je prema ocjenama, ne samo organizatora, nego sudionika i posjetitelja uvelike prešao okvire interesa uže publike karate sporta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je predsjednika Organizacijskog odbora Turnira Zdenka Protuđera koji mu je, u ime organizatora, uručio plaketu - simbol Kupa.

U razgovoru u Bijelom salonu, gost je gradonačelniku zahvalio na pokroviteljstvu nad Turnirom, na kojemu su nastupili sportaši iz 13 zemalja svijeta, a na kojemu je pobjedu u elitnoj disciplini Turnira, na Super eightu pred domaćom publikom odnio hrvatski karatist Pero Vučić. Bilo je riječi i o mladim nadama u muškoj i ženskoj konkurenciji, te o pripremama za sljedeći, 21. turnir koji bi, prema očekivanjima organizatora, trebao biti još uspješniji i posjećeniji.


Gradske vijesti - 2011.