clanak False

Natječaj "Uljepšajmo naš Zagreb"

19.04.2017.

Natječaj „Uljepšajmo naš Zagreb“ za cilj ima poticanje i nagrađivanje uređivanja javnih gradskih i drugih površina i objekata na području Grada Zagreba u ukupno 12 kategorija.


U svrhu podizanja opće razine kvalitete životnog prostora i okoliša potiče se uređenje ulica, trgova, objekata mjesne samouprave, dječjih igrališta, sportskih igrališta, dvorišta dječjih vrtića, školskih dvorišta, objekata socijalnih ustanova i njihovih okoliša, stambenih i poslovnih zgrada s okolišem, terasa ugostiteljskih objekata te okućnica obiteljskih kuća s područja Grada Zagreba.


Kriteriji ocjenjivanja uključuju ukupan izgled objekta, građevinsko stanje, uređenje, čistoću, opremljenost, krajobrazno uređenje, funkcionalnost objekta / površine te usklađenost s okolnim prostorom i objektima. Posebno će se vrednovati i ocjenjivati objekti i površine koji su značajnim dijelom uređeni radom ili sredstvima građana (korisnika), zaposlenika javnih ustanova, udruga građana ili poslovnih subjekata. Nagrađuju se prva tri mjesta u svakoj kategoriji.

Više informacija o samom natječaju pronađite ovdje:

  

Tekst natječaja

Obrazac za prijavu