clanak False

19. dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Dane dječjih vrtića već 19. godinu zaredom organizira Grad Zagreb, a mališane je i ove godine pozdravio zargebački gradonačelnik Milan Bandić.
17.05.2015.

Još jedni Dani dječjih vrtića Grada Zagreba završili su druženjem djece, roditelja i odgajatelja uz veselu igru, glasan smijeh i razna natjecanja na Bundeku. Manifestaciju već 19. godinu zaredom organizira Grad Zagreb - Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, a mališane je i ove godine pozdravio gradonačelnik Milan Bandić.

Istaknuvši da gradske vrtiće pohađa 35.000 djece te da ih je još preko 4.000 svoje mjesto našlo u privatnim i vjerskim vrtićima, zagrebački gradonačelnik najavio je veliku feštu za sljedeću, jubilarnu godinu održavanja ove tradicionalne manifestacije - koncert s izvođačima po želji djece i roditelja.

Na Bundeku su,uz prostore za zajedničke aktivnosti djece i roditelja te sportske igre roditelja i odgojitelja, bili postavljeni i tematski punktovi Djeca i životinje zajedno, Igre iz davnina, Kazalište u prirodi, Igre vodom, te adrenalinski i senzomotorni osjetilni park, dok je svoje mađioničarske tajne djeci otkrivao Jozo Bozo.
 

Gradske vijesti - 2015.