clanak False

Otvorenje 15. tjedna udruga

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je na Zrinjevcu 15. po redu manifestaciju Tjedan udruga koja će se održati do 29. svibnja u organizaciji Grada Zagreba.
25.05.2015.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je na Zrinjevcu 15. po redu manifestaciju Tjedan udruga, u organizaciji Grada Zagreba, na kojoj će se predstaviti više od 200 udruga raznih područja djelatnosti.

Želim vam puno kontakata, interakcije, razgovora i dobrih ideja. Zahvaljujem svim udrugama civilnog sektora na izuzetno korektnoj suradnji s Gradom Zagrebom. Posebno vam hvala na svim sugestijama i dobronamjernim kritikama jer iz toga najviše naučimo, a tako će biti i dalje, rekao je gradonačelnik Bandić

Već tradicionalna manifestacija rezultat je dobre suradnje i partnerstva Gradske uprave i udruga, s ciljem upoznavanja javnosti s radom udruga, programima koji se provode i njihovim aktivnostima, a sve na dobrobit sugrađana.
Kako se čulo, novost ovogodišnje manifestacije su tematski dani kako bi udruge iz istog područja mogle predstaviti svoje programe što većem broju javnosti.

Tjedan udruga traje do petka 29. svibnja, svakodnevno u vremenu od 10 do 16 sati,  a uz predstavljanje rada i aktivnosti udruga, na glavnoj pozornici će se odvijati bogat prateći program.
 

Gradske vijesti - 2015.