clanak False

Doček uspješnih inovatora

Inovatore, koji su se sa Svjetske izložbe inovacija INST 2015. u Taiwanu vratili sa osvojene 23 vrijedne nagrade u Zračnoj luci dočekao je gradonačelnik Bandić.
06.10.2015.
Inovatore, koji su se sa Svjetske izložbe inovacija INST 2015. u Taiwanu vratili sa osvojene 23 vrijedne nagrade, u Zračnoj luci Zagreb dočekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima.

Hvala vam što promovirate Zagreb i Hrvatsku pogotovo u ovo krizno recesijsko vrijeme, rekao im je gradonačelnik Bandić obećavši da će za njih kroz 10-ak dana biti organiziran prijem u reprezentativnoj palači Dverce te simbolična novčana nagrada za sav trud koji su uložili.

Predsjednik Saveza inovatora Zagreb Ladislav Prežigalo zahvalio je gradonačelniku na neizmjernoj kontinuiranoj podršci koju pruža inovatorima i razvoju inovatorstva u RH.

Niz senzacionalnih uspjeha na INSTU, 15 hrvatskih inovatora i poduzetnika ostvarilo je u iznimno jakoj konkurenciji najvećih svjetskih inovacijskih velesila te su izazvali veliki poslovni interes azijskih gospodarstvenika.

Najvrjednije hrvatsko odličje, platinastu nagradu osvojio je Tomislav Bronzin za inovaciju C@N eMotion. Uz njega, najbolji hrvatski izlagači bili su Vladimir i Almir Karabegović koji su za svoje inovacije osvojili zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su Ivana Legović, Slobodan Rajić, Rosa Ferinčević i Marko Kravar, dok su brončane medalje osvojili Mirjana Brlečić, Anita Bušić i Miroslav Kovač. Također dodijeljene su i posebne nagrade, dok je Savez inovatora Zagreb, izvršni organizator hrvatskog nastupa, primio posebnu nagradu INST za izuzetno uspješan nastup.

 

Gradske vijesti - 2015.