clanak False

Medalja Grada Zagreba za zlatnu generaciju Dinamovaca

Gradonačelnik Bandić uručio je Medalju Grada Zagreba članovima zlatne generacije Nogometnog kluba Dinamo, koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova.

28.04.2016.
 
Za istaknuti doprinos sportu i promidžbi grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić uručio je Medalju Grada Zagreba članovima zlatne generacije Nogometnog kluba Dinamo, koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova.


Sretan sam i ponosan što sam ovdje s vama. Vi ste prenosili purgerski duh i slavu hrvatskog nogometa i na tome vam hvala, rekao je gradonačelnik Bandić dodavši da je tu za njih uvijek. Vi ste to zaslužili, i to je odgovornost prvoga čovjeka grada prema onima koji su zadužili ovaj grad i ovu zemlju.

Zahvaljujem gradonačelniku u ime svih igrača zlatne generacije, čovjeku koji nesebično i fanatično pomaže sve sportaše grada Zagreba,  rekao je kapetan zlatnih Slaven Zambata.

Također, gradonačelnik je u povodu 105. obljetnice  GNK Dinamo uručio Medalju Grada Zagreba i vodstvu kluba.
Želim treneru Mamiću i ekipi i dalje puno uspjeha. Možemo biti ponosni što Dinamo i danas igra u društvu najboljih, naglasio je zagrebački gradonačelnik najavivši da će sljedeće godine predložiti NK Dinamo za Nagradu Grada Zagreba jer on to svojim radom zaslužuje.

U ime cijele plave obitelji gradonačelniku je na pažnji i potpori zahvalio predsjednik Kluba Mirko Barišić istaknuvši kako će simbioza Dinama i Grada trajati i dalje, na radost građana i prijatelja, i svih onih koji vole Dinamo, Zagreb i Hrvatsku.


Gradske vijesti - 2016.