clanak False

Prijem za sudionike Zagreb Foruma

Povodom uspješno održanog Zagreb Foruma 2016. zamjenica Kusin primila je u palači Dverce sudionike te međunarodne konferencije.
23.05.2016.


Povodom uspješno održanog Zagreb Foruma 2016 - međunarodne konferencije posvećene alternativnim pristupima u razvoju gradova i regija, u palači Dverce upriličen je svečani prijem za predavače, moderatore i goste Zagreb Foruma.  Prijemu su nazočili i predstavnici zemlje partnera ovogodišnje konferencije – Španjolske, predvođeni veleposlanikom Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj  Nj.E. Eduardom Aznarom.

U ime organizatora okupljenima su se obratili: zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin te inicijator Zagreb Foruma Frane Šesnić koji su srdačno pozdravili uzvanike i poželjeli im dobrodošlicu.

Drago mi je da ste se na ZAGREB FORUMU 2016. okupili u velikom broju iz mnogih, nama dragih zemalja s kojima rado razmjenjujemo znanja i iskustva. U Gradu Zagrebu uvijek nastojimo biti u korak s trendovima u poboljšanju stvaranja uvjeta za bolju i sigurniju budućnost naših građana. Tako nastojimo i danas s temom urbanog razvoja gradova steći nova znanja i tražiti nove puteve vezane uz održivi urbani razvoj. Grad Zagreb, kroz različite mjere i aktivnosti svojih programa, ulaže u jačanje konkurentnosti i afirmaciju poduzetništva, otvaranje prostora za novu suradnju te pruža podršku jačem iskoraku zagrebačkih poduzetnika na inozemno tržište, naglasila je zamjenica Kusin.

Svečani prijem u palači Dverce bio je kruna Zagreb Foruma 2016 kroz koji se stvaraju i jačaju dugoročni odnosi u smislu razmjene iskustava i  pozitivnog nastavka suradnje.
 

Gradske vijesti - 2016.