clanak False

Gradonačelnikova zahvala nakon koncerta 2CELLOS

Nakon veličanstvenog koncerta svjetski popularnih i hvaljenih virtuoza 2CELLOS, gradonačelnik Bandić uputio je zahvalu sugrađanima, izvođačima i organizatorima.

04.07.2016.

2CELLOS - fotogalerija


Nakon veličanstvenog koncerta svjetski popularnih i hvaljenih virtuoza 2CELLOS, što se u subotu održao na Trgu kralja Tomislava, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je zahvalu sugrađanima, izvođačima i organizatorima:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

U subotu navečer Zagreb je doživio nezaboravan koncert, glazbenu poslasticu koja nas je oduševila, koja Zagreb još jedanput potvrđuje kao nezaobilaznu destinaciju za sve one koji žele vidjeti ljepotu, uživati u vrhunskoj kulturnoj ponudi, koji cijene sigurnost i poseban šarm što ga zrači ovaj grad a stvaraju ga njegovi građani.  

Da, za ovo sjajno ozračje, za energiju i čaroliju koju smo osjetili, najzaslužniji ste vi, vaš dolazak i podrška umjetnicima koji su, kao i uvijek, dali sve da ovu noć dugo pamtimo. Zahvaljujem vam na tome.

Zahvalu u svoje i u vaše ime upućujem našim virtuozima, Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru, te  njihovim gostima Zuccheru i Oliveru.

Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta, svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne, svima koji su na bilo koji način doprinijeli njegovom iznimnom uspjehu. Također, moja isprika onima koji su zbog koncerta i velikog broja ljudi koji su popunili Tomislavac i okolne ulice imali bilo kakve probleme u prometu.

Još jedanput, od srca zahvaljujem na dolasku i podršci, a Zagrebačko kulturno ljeto i Zagreb Classic idu dalje!



Više...

 

Gradske vijesti - 2016.