clanak False

Koncert "Pokaži ljubav"

U okviru humanitarne akcije Pokaži ljubav, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 23. prosinca će se održati koncert Zagrebačke filharmonije, dua 2 Cellos te pijanistice Mije Pećnik.
26.09.2016.
U okviru humanitarne akcije Pokaži ljubav, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 23. prosinca će se održati istoimeni koncert Zagrebačke filharmonije, violončelističkog dua 2 Cellos te pijanistice Mije Pećnik, najavljeno je nakon sastanka što ga je gradonačelnik Milan Bandić održao s predsjednikom Rotary kluba Zagreb 1242 Tomislavom Svetinom.

Kako je rekao pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, koncert će se u organizaciji Rotary kluba Zagreb 1242 te pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održati u vrijeme adventa kao još jedna atrakcija u blagdansko doba s, kako je planirano, izravnim prijenosom na jednome od gradskih trgova.

Sredstva prikupljena u kampanji Pokaži ljubav su namijenjena Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek – ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih, objasnio je Tomislav Svetina, predsjednik Rotary kluba Zagreb 1242.

Sastanku je također nazočila direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, zatim ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch te Tedi Lušetić, zamjenik pročelnika Lovrića.
 

Gradske vijesti - 2016.