clanak False

Otvoren novi područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice

Praćen dječjom pjesmom, igrom i smijehom, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas u Podsusedu područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice.
10.01.2014.

 

 

Praćen dječjom pjesmom, igrom i smijehom, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je danas u Podsusedu područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice.


Ove četiri odgojne skupine, dvije jasličke i dvije vrtićke, uz 32 dosadašnje u DV Gajnice, osigurat će još bolje uvjete za smještaj djece, rekao je gradonačelnik, te još jednom ponovio: U Zagrebu nema nijednog kutka u gradu gdje djeca čekaju na mjesto u vrtiću. Dodao je i to, da se odsada, radi na tome da se djeci osigura mjesto u vrtiću koje će biti u maksimalnoj mogućoj blizini roditeljskog doma.


Od ravnateljice DV Gajnice Predobre Mavrović, čulo se da je na izgradnju vrtića utrošeno više od 4,5 milijuna kuna, od čega je oko 99.000,00 eura sufinancirano od strane Europske unije. U novom objektu, o 90-ak djece brinut će se 11 novih djelatnika, od čega osam odgojiteljica, dvije spremačice te jedna kuharica.


Gradske vijesti - 2014.