clanak False

Advent u Zagrebu

Na konferenciji za novinare danas je u hotelu Westin predstavljen bogat program tradicionalne blagdanske manifestacije Advent u Zagrebu.
13.11.2014.


Na konferenciji za novinare danas je u hotelu Westin predstavljen bogat program tradicionalne blagdanske manifestacije Advent u Zagrebu. Uz zamjenika pročelnika za obrazovanje, kulturu i sport Tedija Lušetića i direktoricu Turističke zajednice grada Zagreba Martinu Bienenfeld, u predstavljanju programa sudjelovali su i predsjednik Društva arhitekata Zagreb Teo Budanko i ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb Josip Nalis.


Zagreb je i inače prepoznatljiva turistička destinacija, pa se prema recentnim podacima, porast turističke posjete bilježi i u listopadu - ustvrdila je Martina Bienenfeld, direktorica TZGZ, najavivši lepezu događanja. Kao i prethodnih godina, zagrebački Advent počinje paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića, u subotu 29. studenoga.

Posebna atrakcija bit će ledeni park na Tomislavcu koji će biti otvoren dan uoči Svetog Nikole, 5. prosinca.

Kako se čulo, za doček Nove godine u Zagrebu dosad je, uz ostale zemlje, pokazan velik interes iz Velike Britanije i Japana.



Više...


Gradske vijesti - 2014.