clanak False

Organizatori Salona autokarikature kod gradonačelnika

Već tradicionalno, gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi organizatore Međunarodnog Zagrebačkog salona autokarikature.
27.01.2014.

 

Već tradicionalno, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi organizatore Međunarodnog Zagrebačkog salona autokarikature Ivicu i Ivana Palatinuša, te predsjednika Žirija Zvonimira Beškera koji su mu kao glavnom pokrovitelju, uručili dvije karikature nagrađene Grand prixom Grada Zagreba na prošlogodišnjem 7. salonu, na temu Auto škola. 

Kako je objasnio organizator Ivica Palatinuš, prvi put se dogodilo da su Grand Prix nagradu zbog iste ideje, podijelili dva autora, Janko Bučar iz Hrvatske i Luka Lagator iz Crne Gore. 

Gosti su gradonačelnika upoznali s pripremama za 8. međunarodni Zagrebački salon autokarikature koji će se održati u godini 113. obljetnice prvog pojavljivanja automobila u gradu Zagrebu, na temu Oldtajmeri. Predložili su da se ovogodišnji Salon održi u svibnju, uoči Dana grada Zagreba, što je gradonačelnik i prihvatio rekavši da će biti uvršten u program događanja proslave Grada. Dogovoreno je, također, da se na ovogodišnji Salon pozovu i svi dosadašnji laureati kao gosti Grada Zagreba. 

Našalimo se zajedno i na vlastiti račun – rekao je gradonačelnik predloživši gostima da organiziraju još jedan salon karikature i to na temu Gradonačelnik i Gradska uprava, što je s oduševljenjem prihvaćeno.


Gradske vijesti - 2014.