clanak False

Otvorenje skladišno-uredskog objekta Psihijatrijske bolnice Sv. Ivan

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas novoizgrađen objekt Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan u Jankomiru, vrijedan gotovo devet milijuna kuna.



04.03.2014.

 

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, uz potpredsjednicu Gradske skupštine Jelenu Pavičić Vukičević i ravnatelja bolnice Sv. Ivan Matu Mihanovića, otvorio je danas novoizgrađen skladišno-uredski objekt Psihijatrijske bolnice u Jankomiru, vrijedan gotovo devet milijuna kuna.


Ovo je investicija Grada Zagreba u bolji zdravstveni standard, bolje uvjete za bolesnike i zdravstvene djelatnike, istaknuo je gradonačelnik, dodavši da će ukupna vrijednost svih radova na objektima u sklopu Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan biti oko čak 70 milijuna kuna. Gradonačelnik je ovom prilikom najavio i otvorenje Objekta 6, nada se, prije ljeta.


U ovom prostoru nalazi se skladište za prehrambene proizvode i potrepštine, u skladu s međunarodnim standardom očuvanja živežnih namirnica (HACCP-om) te uredski prostor za bolničku financijsko-ekonomsku službu, rekao je ravnatelj bolnice Mate Mihanović, zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj pomoći. Također, dodao je ravnatelj, prostor koji se prije koristio za te potrebe bit će uređen za klubove pacijenata i njihove aktivnosti, koji su dosad imali prilično skučene prostore.


Novi objekt površine je otprilike 1.960 m2, što uključuje podrum, prizemlje i prvi kat. U podrumu je smještena garaža, sprinkler bazen i prostor za vrtnu mehanizaciju. Prizemlje je skladišno, s četiri rashladne komore, dok je kat uredski prostor za ukupno 18 djelatnika.


Gradske vijesti - 2014.