clanak False

Obilazak radova na Osnovnoj školi Pavleka Miškine

Gradonačelnik Bandić obišao je danas gradilište OŠ Pavla Miškine na Svetom Duhu, kako bi provjerio napredak radova na obnovi ove 130 godina stare škole.

12.05.2014.

 

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je danas gradilište Osnovne škole Pavleka Miškine na Svetom Duhu, kako bi provjerio napredak radova na obnovi ove 130 godina stare škole.


Kad se obnavlja ovako star objekt, onda to traje. Ovo je možda naš najsloženiji projekt u zadnjih 15 godina. Investicija je vrijedna između 40 i 45 milijuna kuna, te će svi radovi biti gotovi do 8. rujna ove godine,kad počinje nova školska godina, rekao je gradonačelnik Bandić te dodao da je uz 3000 m2 dosadašnjeg prostora škole, dograđeno dodatnih 2000 m2, kako bi se ukinuo rad u tri smjene, a učenici, njih 600, nastavu će tako od jeseni pohađati u samo jednoj smjeni.

 

Gradonačelnik se ovom prilikom zahvalio na razumijevanju roditeljima i djeci, koja su unatrag godinu i pol dana, od kad traju radovi na školi, pohađali nastavu na tri različite lokacije u gradu. Ove godine Grad Zagreb uložit će preko 350 milijuna kuna u škole i vrtiće na području grada, što u njihovu rekonstrukciju, što u izgradnju potpuno novih objekata, zaključio je gradonačelnik.


Gradske vijesti - 2014.