clanak False

Predstavnici Zagrebačkog računalnog saveza kod gradonačelnika

U povodu 10 godina programerskih natjecanja, gradonačelnik Milan Bandić primio je najbolje mentore i natjecatelje Zagrebačkog računalnog saveza.
13.06.2014.


U povodu obilježavanja 10 godina programerskih natjecanja, gradonačelnik Milan Bandić primio je danas, u Gradskoj upravi, vodstvo te najbolje mentore i natjecatelje Zagrebačkog računalnog saveza. 

Tajnik Saveza Zdravko Škokić zahvalio se gradonačelniku na primanju i kontinuiranoj potpori bez koje, kako je napomenuo, ne bi postizali ovako sjajne rezultate na natjecanjima i olimpijadama, a ovi mladi daroviti ljudi ne bi imali priliku razvijati svoje sposobnosti. Uz kratko upoznavanje s postignućima članova Zagrebačkog računalnog saveza, tajnik je izložio gradonačelniku problem vezan uz nedostatak prostora u kojem djeluju i zamolio ga za pokroviteljstvo nad manifestacijom Najbolji uz najbolje.
 
Naravno da prihvaćam pokroviteljstvo, rekao je gradonačelnik Bandić, čestitavši im na trudu i uspješnosti, uz napomenu da zaslužuju veći prostor u kojem će nadalje moći razvijati svoje talente i predstavljati naš grad u najboljem svjetlu.
 
Na kraju susreta gradonačelnik je predložio da njihov sljedeći susret bude prilikom otvorenja novog prostora.


Gradske vijesti - 2014.