clanak False

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja Grada Zagreba

23.02.2017.
Pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić danas je u hotelu Sheraton prisustvovala 3. Regionalnom forumu obiteljskog smještaja Grada Zagreba.

Pozdravljajući veliki broj sudionika, istakla je važnost sinergije Gradske uprave, turističke zajednice ali i samih iznajmljivača u pozicioniranju Zagreba kao prepoznatljive i poželjne turističke destinacije. Svjesna nekih od problema koji muče sudionike Foruma, kao što su različito obračunavanje određenih komunalnih naknada, nedovoljno informatičko znanje, nedostatne sredstva za ulaganje u digitalne tehnologije, pročelnica Jozić rekla je da će Grad Zagreb učiniti sve u svojoj moći da se svi problemi riješe na najbolji mogući način.

Skrenula je pozornost na postojanje Plavog ureda kojem se iznajmljivači mogu obratiti, a u suradnji s kojim ćemo dogovoriti potrebne edukacije i savjetovanja, te mogućnost prijave na natječaj za razvoj turizma u Gradu Zagrebu na koji se od ove godine mogu javiti iznajmljivači i to za unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja kroz promociju i brendiranje.

Sve prisutne je pozvala da posjete SAJAM NAUTIKE u sklopu kojeg je i sajam HOTEL&GASTROTEH – međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa te Nacionalnu izložbu vina – VINOVITA što se održavaju do 26. veljače.

Aktualno