clanak False

RAZA je hrvatski ambasador na Web Summitu - najvećem europskom spektaklu tehnologije i tehnoloških inovacija

31.10.2017.
RAZA je hrvatski ambasador na najvećem europskom spektaklu tehnologije
 
 
 
Web Summit je najpopularniji i najmoćniji europski spektakl tehnoloških inovacija koji na jednom mjestu okuplja i objedinjuje visoku tehnologiju, znanost, poduzetničku kulturu i najperspektivnije predstavnike europske i svjetske startup scene. Ove godine po prvi puta, kao ambasador grada Zagreba i cijele Hrvatske, na Web Summitu sudjeluje i Razvojna agencija Zagreb (RAZA) predvođena direktorom Franom Šesnićem. RAZA će kroz četverodnevne intenzivne aktivnosti uz izlaganje na vlastitom izložbenom prostoru, prezentacije svojih uspješnih timova i sastanke s potencijalnim investitorima i partnerima, pokušati što bolje pozicionirati našu zemlju na inovacijsko-tehnološkoj karti Europe i svijeta.
 
Web Summit 2017 održava se od 6. do 9. studenoga u Lisabonu. Ovaj jedinstven i intenzivan spektar događaja na jednome mjestu okuplja više od 60 000 posjetitelja, više od 1 000 govornika koji će svoja znanja izmijeniti kroz ukupno 25 konferencija, više od 2 200 novinara iz više od 160 zemalja, a sve u cilju međusobnog povezivanja i stvaranju novih poslovnih odnosa i mogućnosti.
 
Tehnološki park Razvojne agencije Zagreb predstavlja platformu kroz koju se uz mentorsku, infrastrukturnu i edukacijsku podršku razvijaju vrhunska inovativna rješenja od kojih su već mnoga izvrsno pozicionirana na međunarodnom tržištu. Svoje značenje Park potvrđuje i širenjem na novi moderno uređen, a uskoro i vrhunski opremljen prostor od 7400 m2 na atraktivnoj zagrebačkoj lokaciji na Velesajmu. Kako bi potaknuli međunarodnu suradnju te razmjenu znanja i  iskustava na Web Summitu Agencija će sudjelovati kroz prezentaciju aktivnosti usmjerenih inovativnom poduzetništvu putem vlastitog izložbenog prostora, ali i kroz povezivanje članova TPZ-a s potencijalnim investitorima i partnerima. Poseban naglasak bit će stavljen i na Startup Factory Zagreb kao jedinstven no equity program u našem dijelu Europe. Također, direktno sudjelovanje kao Alpha izlagača na Web Summitu osigurali smo i našim tvrtkama Baggizmo, Byte Lab,  Orioly, TalentLyft, TrakBar i Vollo koji će prezentirati svoje projekte te raditi na uspostavljanju novih poslovnih suradnji te se predstaviti potencijalnim investitorima.




Aktualno