clanak False

Nadoknada uplaćene zakupnine ili razlike ostvarenih prihoda/primitaka za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice

18.09.2018.
Obavještavamo Vas da je Gradska skupština Grada Zagreba donijela Zaključak o nadoknadi uplaćene zakupnine ili razlike ostvarenih prihoda/primitaka poslovnim subjektima za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/18) temeljem kojeg pravo na nadoknadu uplaćene zakupnine ili razlike ostvarenih prihoda/primitaka imaju poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost u poslovnom prostoru u Preradovićevoj ulici i Kamenitoj ulici uz uvjet da ispunjavaju i ostale uvjete propisane navedenim zaključkom.

Pravo na nadoknadu uplaćene zakupnine ili razlike ostvarenih prihoda/primitaka imaju poslovni subjekti za vrijeme radova u Preradovićevoj ulici i Kamenitoj ulici predviđenih kako slijedi:

-  Trg kralja Petra Svačića od kućnog broja 1 do 5 i Preradovićeva ulica od kućnog broja 29 do 44 od 26. lipnja do 31. kolovoza 2018.

- Preradovićeva ulica od kućnog broja 7 do 28 za razdoblje od 17. srpnja do 21. rujna 2018.

- Kamenita ulica od sjevernog portala Kamenitih vrata, do križanja s Opatičkom ulicom uključujući kućne brojeve Kamenita ulica 1, 2, 2A, 3, 5, 7 i 9 te kompletno križanje s Opatičkom ulicom i Opatička ulica 2 za razdoblje od 17. srpnja do 27. rujna 2018.

Ukoliko radovi budu trajali duže od predviđenih rokova, pravo na nadoknadu ostvaruje se do okončanja istih.

Zahtjev za nadoknadu uplaćene zakupnine ili zahtjev za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka sa propisanom dokumentacijom podnosi se Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša u roku od 30 dana od dana objave Zaključka o nadoknadi uplaćene zakupnine ili razlike ostvarenih prihoda/primitaka poslovnim subjektima za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice, odnosno do 18. listopada 2018.

Dokumentacija za podnošenje zahtjeva:

ZAHTJEV ZA NADOKNADU UPLAĆENE ZAKUPNINE ZA VRIJEME OBNOVE PRERADOVIĆEVE ULICE I KAMENITE ULICE

ZAHTJEV ZA NADOKNADU RAZLIKE OSTVARENIH PRIHODA/PRIMITAKA ZA VRIJEME OBNOVE PRERADOVIĆEVE ULICE I KAMENITE ULICE

IZJAVA O KORIŠTENIM POTPORAMA MALE VRIJEDNOSTI

IZJAVA O KORIŠTENIM POTPORAMA MALE VRIJEDNOSTI POVEZANIH OSOBA

Aktualno