HR EN

Nove fontane - središte urbanog identiteta Zagreba

Na ulazu u središte grada dočekuju nas nove fontane - slika urbanističke izvrsnosti i prepoznatljivosti Zagreba.
Fontane - nova gradska vrata

Francuski paviljon - svjetski značajan spomenik kulture

Obnovom Francuskoga paviljona spašen je jedan od značajnih spomenika kulture. Gradonačelnik je predložio u paviljonu smještaj Muzeja tolerancije.
Muzej tolerancije - zagrebački, hrvatski i europski identitet

Moderna zgrada za nove generacije glazbenika

Izgradnja nove Muzičke akademije jedan je od najvećih projekata u hrvatskoj kulturi. Nakon 96 godina podstanarstva, Akademija će biti pod jednim krovom.
Nova zgrada Muzičke akademije

Skijalište za građane i Svjetski kup

Skijalište za Zagrepčanke i Zagrepčane i jedina staza Svjetskog kupa u neposrednoj blizini milijunskog grada. Svakog siječnja na Sljemenu elita svjetskog skijanja.
Skijalište na dvadesetak minuta od središta grada

Slobodno vrijeme u parku s jezerom na obali Save

Park i jezero na korak od središta grada, Bundek je mjesto na kojem građani Zagreba i gosti našega grada rado provode slobodno vrijeme uz druženje, rekraciju i zabavu.
Bundek – mjesto susreta, odmora i rekreacije

Domovinski most, istočni spoj Zagreba sa Zračnom lukom

Most na istočnom dijelu grada spaja Zagreb sa obilaznicom i Zračnom lukom Zagreb. Važan prometni i infrastrukturni objekt u sklopu Centralnog pročistača otpadnih voda.
Domovinski most - višenamjenska građevina

Muzej suvremene umjetnosti

Suvremeno arhitektonsko zdanje, Muzej kao prepoznatljiva zagrebačka vizura, proteže se u pravcu sjever - jug nastavljajući smjer zagrebačke Zelene potkove. 
Muzej suvremene umjetnosti

Novi obrazovni objekti

S prvim školskim zvonom, ove jeseni u naselju Vrbani otvorene su dvije nove pedagoške ustanove: Dječji vrtić Vrbani III i OŠ Alojzija Stepinca.

Od ove jeseni vrtić i škola u Vrbanima

Jankomirski most, početak projekta Zagreba na Savi

Obnovljen stari i novosagrađen novi Jankomirski most otvoreni 2006. uklonili su usko grlo na spoju gradskih cesta i zagrebačke obilaznice.
Jankomirski most, stari i novi, jedinstvena su građevina

Arena, prostor za velika sportska i druga događanja

Arena, dovršena 2008. za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva, osigurava održavanje velikih sportskih, umjetničkih, gospodarskih i društvenih događanja.
Arena Zagreb - najveća sportska arena u Hrvatskoj

Zagrebačka Hitna dostupnija građanima

Zgrada zagrebačke Hitne dovršena je 2009. Njenim otvaranjem značajno je poboljšana dostupnost i pristupačnost hitne pomoći građanima grada Zagreba.

Prometno pristupačna zagrebačka Hitna

100% zagorski Zagreb

Zagorje je po peti put došlo u Zagreb predstaviti ono najbolje što ima, istaknula je zamjenica Sandra Švaljek prilikom otvorenja manifestacije100% zagorsko.
19.09.2014.

Predavanje o upravljanju gradom

"Najbitnije stvari za uspjeh su strast, rad i dosljednost" izjavio je na predavanju o upravljanju gradom gradonačelnik Milan Bandić.
19.09.2014.

Gradonačelnikov poziv

U nedjelju, 21. rujna u 11,30 sati, na Trgu bana Jelačića, po prvi će se puta održati kulturna manifestacija Najveće šokačko kolo. Dođite i sudjelujte!
19.09.2014.

Gradonačelnik odgovara

Facebook Twitter YouTube Blogger