HR EN

Zagrebački vremeplov

Zagrebački vremeplov - Trgovi i ulice središta grada, kao i park Maksimir od 23. travnja do 2. listopada, opet su mjesto glazbenih, plesnih i drugih događanja.
Doživite običaje iz prošlosti Zagreba i njegove okolice

Park Maksimir među najljepšima u Europi

European Best Destinations (EBD) objavio je popis najljepših parkova, među kojima je zagrebački Maksimir na četvrtome mjestu ispred Rima, Berlina, Barcelone....
Zelena oaza usred grada

Europski biciklistički izazov 2016.

1. - 31. svibnja - Pridružite se timu grada Zagreba i natječite se s ostalim europskim gradovima. Preuzmite aplikaciju Cycling365 i VOZI za ZAGREB!
European Cycling Challenge

Nove fontane - središte urbanog identiteta Zagreba

Na ulazu u središte grada dočekuju nas nove fontane - slika urbanističke izvrsnosti i prepoznatljivosti Zagreba.
Fontane - nova gradska vrata

Simbol izvrsnosti i hram glazbe

Muzička akademija, jedan od najvećih projekata u hrvatskoj kulturi. Nakon 96 godina podstanarstva, Akademija napokon pod jednim krovom.

Nova zgrada Muzičke akademije

Francuski paviljon - svjetski značajan spomenik kulture

Obnovom Francuskoga paviljona spašen je jedan od značajnih spomenika kulture. Gradonačelnik je predložio u paviljonu smještaj Muzeja tolerancije.
Muzej tolerancije - zagrebački, hrvatski i europski identitet

Arena, prostor za velika sportska i druga događanja

Arena, dovršena 2008. za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva, osigurava održavanje velikih sportskih, umjetničkih, gospodarskih i društvenih događanja.
Arena Zagreb - najveća sportska arena u Hrvatskoj

Domovinski most, istočni spoj Zagreba sa Zračnom lukom

Most na istočnom dijelu grada spaja Zagreb sa obilaznicom i Zračnom lukom Zagreb. Važan prometni i infrastrukturni objekt u sklopu Centralnog pročistača otpadnih voda.
Domovinski most - višenamjenska građevina

Slobodno vrijeme u parku s jezerom na obali Save

Park i jezero na korak od središta grada, Bundek je mjesto na kojem građani Zagreba i gosti našega grada rado provode slobodno vrijeme uz druženje, rekraciju i zabavu.
Bundek – mjesto susreta, odmora i rekreacije

Dan grada Zagreba

Gradonačelnik Milan Bandić poziva sugrađane da 30. svibnja, u 20,30 sati dođu na Trg maršala Tita i uživaju u koncertu u povodu Dana grada Zagreba. 
27.05.2016.

Obilazak gradilišta na Branimirovoj

Gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić, obišao je, sa suradnicima, gradilište na Branimirovoj koji će se okončati do 20. srpnja. 
27.05.2016.

Floraart

U parku Bundek, od 30. svibnja do 5. lipnja, Zagrepčani i njegovi posjetitelji moći će uživati u  u 51. Međunarodnoj vrtnoj izložbi FLORAART. 
27.05.2016.

Gradonačelnik odgovara

Facebook Twitter YouTube Blogger