clanak False

Uspješna završnica Zagrebačkog energetskog tjedna

U raznovrsnoj lepezi ponude institucija, tvrtki, poduzetnika, udruga, dječjih vrtića i škola, posebno su se isticali atraktivni eksponati s eko predznakom, kao što su automobili s pogonom na električnu energiju i sklopiva kuća za odmor...

09.04.2011.


Atraktivnu završnicu Zagrebačkog energetskog tjedna na Trgu bana Jelačića obišla je u subotu, 9. travnja, zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, u društvu s pročelnikom Ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijanom Marasom.

U raznovrsnoj lepezi ponude institucija, tvrtki, poduzetnika, udruga, dječjih vrtića i škola, posebno su se isticali atraktivni eksponati s eko predznakom, kao što su automobili s pogonom na električnu energiju i sklopiva kuća za odmor.

Zadovoljna viđenim, zamjenica Pavičić Vukičević naglasila je da je Zagrebački energetski tjedan, drugu godinu zaredom, bogatom edukativnom, ali i stručnom organizacijom polučio zamjetan uspjeh, ponudivši zanimljive sadržaje za svaku dobnu skupinu, od vrtićke do treće životne dobi.


Gradske vijesti - 2011.