clanak False

Poziv na sudjelovanje u izboru najboljeg imena robne marke svježeg sira i vrhnja „kumica“ iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Projekt Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo pod nazivom „Očuvanje proizvodnje zagrebačkog svježeg sira i vrhnja iz vlastite proizvodnje sa zaštitom robne marke” približava se svome kraju. Do kraja ove godine domaći svježi sir i vrhnje imat će svoj prepoznatljiv znak koji će biti istaknut na prodajnom mjestu, a koji zahtijeva od proizvođača poštivanje određenih pravila u proizvodnji i prodaji.
27.09.2012.
 

Projekt Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba pod nazivom „Očuvanje proizvodnje zagrebačkog svježeg sira i vrhnja iz vlastite proizvodnje sa zaštitom robne marke”, a uz pomoć Udruga malih sirara Grada Zagreba i Zagrebačke županije, približava se svome kraju. Do kraja ove godine domaći svježi sir i vrhnje imat će svoj prepoznatljiv znak koji će biti istaknut na prodajnom mjestu, a koji zahtijeva od proizvođača poštivanje određenih pravila u proizvodnji i prodaji.



Ovim putem pozivamo sve zainteresirane Zagrepčane da se uključe u izbor najboljeg imena robne marke svježeg sira i vrhnja koje, od vlastitog mlijeka na svojim gospodarstvima, proizvode i prodaju naše „kumice“ u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Glasovati za ponuđene nazive je moguće na internetskim stranicama Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo (www.zagreb-psv.org) putem obrasca za glasovanje (ANKETA), a svoje prijedloge poslati e-poštom na adrese: vlasta.ranogajec@zagreb.hr i/ili andjelka.pejakovic@savjetodavna.hr.

Više o projektu Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo pročitajte u rujanskom izdanju mljekarske revije Mlijeko i Ja, objavljenoj na internetskoj stranici Hrvatske mljekarske udruge, na stranicama 28 i 29.