clanak False

Prvo zagrebačko more knjiga na Zrinjevcu

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je Prvo zagrebačko more knjiga – plažu na Zrinjevcu, jedinstvenu manifestaciju koja traje od 3. do 5. srpnja.
04.07.2015.

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je Prvo zagrebačko more knjiga – plažu na Zrinjevcu, jedinstvenu manifestaciju na kojoj se građani i turisti od 3. do 5. srpnja mogu, uz ugođaj mora, opustiti i zabaviti – besplatno prolistati i pročitati popularne naslove iz svjetske književnosti i publicistike na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zahvaljujući sjajnoj ideji organizatora Izdavačke kuće Lumen tijekom vikenda se ovdje održava manifestacija kojoj je glavni cilj potaknuti što više ljudi na čitanje, istaknuo je gradonačelnik, dodavši da uz dva zagrebačka mora Bundek i Jarun, oni koji si ne mogu priuštiti more i ovdje na Zrinjevcu nakratko, uz dobro štivo, imaju ugođaj plaže i mora.

Plaža je otvorena od 9,00 do 21,00 sat, a osim uživanja u čitanju, manifestacija nudi Book & cocktail happy hour sa sniženim cijenama knjiga izdavačke kuće Lumen, specijalnu ponudu koktela, face painting.
 

Gradske vijesti - 2015.