clanak False

Prijem za sportaše HRVI grada Zagreba

24.10.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u prostorima Gradske uprave predstavnike Zajednice udruga HVIDR-e grada Zagreba predvođene predsjednikom Zajednice udruga i članova HVIDR-a Grada Zagreba Antom Tandarom. 

Gosti su gradonačelnika upoznali sa svojim sportskim uspjesima, posebice o rezultatima koje su postigli na nedavno održanom svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata održanom u Makarskoj, a na kojem je sudjelovalo oko 1100 sportaša iz svih deset hrvatskih županija. Na tom je natjecanju Zajednica udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba osvojila prvo ekipno mjesto.

Zahvaljujući gradonačelniku na kontinuiranoj podršci, predstavnici HVIDR-e naglasili su da je osnovna svrha organiziranja ovog tradicionalnog natjecanja poticanje na rekreaciju i sport, a sve zbog unapređenja psihičkog i fizičkog stanja članova.

Gradonačelnik im je čestitao na trudu i sjajnim rezultatima, naglasivši da će im Grad i dalje pružati podršku te da su građani Zagreba uvijek uz branitelje Domovinskog rata.

Susretu su prisustvovali i pročelnica Gradskog Ureda za branitelje Vesna Helfrih te voditelj Odsjeka za branitelje Miodrag Demo.
 

Gradske vijesti - 2017.