clanak False

Učenici Osnovne škole Augusta Šenoe kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je učenike, ravnateljicu i mentoricu čija je slovarica nagrađena zlatnom medaljom na INOVA 2016. izložbi.
10.06.2016.

Učenike prvih razreda Osnovne škole August Šenoa, u pratnji ravnateljice Ivane Sauhe i mentorice Biljane Gaš, koji su kroz projekt Zagreb tak' imam te rad napravili zagrebačku slovaricu s kojom su na izložbi INOVA 2016. osvojili zlatnu medalju, primio je u Gradskoj upravi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U povodu nedavnog obilježavanja Dana grada mališani su gradonačelniku poklonili najzagrebačkiju slovaricu koja uključuje brojne znamenitost našega grada kao što su katedrala, fontane ili žičara.

Čestitavši im na osvojenoj medalji, gradonačelnik Bandić istaknuo je kako su odličnim projektom opravdali ime škole koji nosi naziv velikog hrvatskog i zagrebačkog književnika.

Zahvalivši gradonačelniku na gostoprimstvu, ravnateljica je naglasila kako su kolegice u produženom boravku od veljače prikupljale prijedloge koje će znamenitosti predstavljati koje slovo u novoj slovarici, dodavši kako odabir nije bio nimalo jednostavan.
 

Gradske vijesti - 2016.