clanak False

Naselje Sopnica Jelkovec

Gradonačelnik je obišao i naselje Sopnica Jelkovec te radove na izgradnji srednje škole Novi Jelkovec sa pratećim objektima.

23.04.2014.


Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima obišao je naselje Sopnica Jelkovec te radove na izgradnji srednje škole Novi Jelkovec sa pratećim objektima. 

U ovom Gradu u gradu, kako je rekao gradonačelnik, trenutno se radi škola, bazen, sportska dvorana i otvoreni tereni sa 360 parkirnih mjesta. Ovo će biti jedan od najmodernijih školskih športskih rekreativnih centara u Zagrebu čime će naselje dobiti ne samo na imidžu, nego i na cijeni, tu će se tražiti kvadrat više, naglasio je gradonačelnik i napomenuo kako na tom tragu Grad usko surađuje s stanarima Jelkovca pa se paralelno s gradnjom škole i pratećih objekata radi i na dodatnom uređenju naselja u svim segmentima. 

Predsjednik Udruge stanara Novog Jelkovca Danijel Mihačić, zahvalio se Gradonačelniku i Gradskoj upravi, gdje je već i održano nekoliko sastanaka na ovu temu, na razumijevanju i na svemu popravljenom u kratkom vremenu te naveo još neke sitne nedostatke koje treba riješiti. 
Nakon obilaska, moji suradnici će sjesti s vama za stol, da vidimo što se još da popraviti, od horizontalne i vertikalne signalizacije, prijevoz ZET-ovim busevima do grada, popločenja, hortikulture, obećao im je gradonačelnik i najavio da će jednom mjesečno pratiti tijek radova.
Na završetku radova, negdje u rujnu, naći ćemo se opet svi ovdje, dodao je.


Gradske vijesti - 2014.