clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2017.

OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Proučava i stručno obrađuje cjelokupnu dokumentaciju iz djelokruga Sektora nužnu za predlaganje projektnih prioriteta, programa i planova rada.
- Sudjeluje u pripremi nacrta izvješća, tekućih, godišnjih i višegodišnjih planova i akata o provedbi projekata i programa iz djelokruga Sektora.
- Sustavno prati pripremu te usklađuje realizaciju razvojnih projekata i programa iz djelokruga Sektora.             
- Sudjeluje u pripremi akata, dokumentacije i podataka koji se odnose na javnu nabavu, za potrebe iz djelokruga Sektora, što je provodi nadležna služba (za javnu nabavu), odnosno pripreme tehničke dokumentacije za nadmetanje i zahtjeva za početak postupka javne nabave za ustupanje usluga iz djelokruga Sektora.                                                                  
- Obavlja druge, složenije analitičke i stručne poslove proučavanja i analize dokumentacije o informacijskim sustavima gradskih upravnih tijela, trgovačkih društava u vlasništvu Grada Zagreba i ustanova te drugih pravnih osoba kojih je osnivač Grad ili trgovačko društvo u vlasništvu Grada, a sve u svrhu uspostave jedinstvenog informacijsko komunikacijskog sustava Grada.  
- Obavlja poslove sustavnog prikupljanja analitičkih podataka i pripreme stručnih podloga za provedbu razvojnih projekata informatizacije poslovanja i programa, surađuje s gradskim upravnim tijelima, trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Zagreba i ustanovama te drugim pravnim osobama kojih je osnivač Grad ili trgovačko društvo u vlasništvu Grada te obavlja i druge poslove po nalogu.                                                                                                      
 
PODACI O PLAĆI:

Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto.