clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

05.12.2017.
 OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Prati i proučava stanje i propise iz područja djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda. Daje pročelniku stručna mišljenja, prijedloge i savjete u rješavanju najsloženijih pitanja iz djelokruga Ureda.                                                                                                      
- Izrađuje normativne i druge akte iz djelokruga Ureda, daje prijedloge za unapređenje rada tijekom izrade akata, sudjeluje u izradi i provedbi strateških dokumenata, programa, planova i izvješća.                                                                 
- Daje stručne savjete, mišljenja i prijedloge u ostvarenju strateških ciljeva Ureda pročelniku i službenicima u vezi s djelokrugom Ureda.                                           
- Surađuje i osigurava suradnju s drugim gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima, sudjeluje u koordinaciji rada socijalnih ustanova kojih je osnivač Grad Zagreb.              
- Pruža službenicima i socijalnim ustanovama kojih je osnivač Grad Zagreb pravne savjete, stručna mišljenja, prijedloge i upute u rješavanju i obavljanju najsloženijih poslova i obavlja druge poslove po nalogu pročelnika.      

                                          
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 3,38 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.