clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

05.12.2017.
 OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Proučava i stručno obrađuje složenija pravna pitanja iz djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda, surađuje u izradi normativnih i drugih akata, te strateških dokumenata, sudjeluje u izradi programa, planova, izvješća i drugih materijala te daje stručna mišljenja.                    
- Surađuje u obavljanju organizacijsko-pravnih poslova, priprema i sudjeluje u pripremi podataka, očitovanja i drugih stručnih materijala za potrebe službe za upravljanje ljudskim potencijalima, za potrebe računovodstva.                           
- Prikuplja i objedinjava prijedloge unutarnjih ustrojstvenih jedinica za izradu planova, programa i izvješća o radu Ureda, surađuje s gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave i socijalnim ustanovama čiji je osnivač Grad Zagreb.                                              
- Priprema dokumentaciju za nadmetanje i zahtjev za početak postupka javne nabave, surađuje s Uredom gradonačelnika u pripremi podataka i očitovanja u vezi s javnom nabavom, vodi propisane evidencije, izrađuje izvješća o provedenim postupcima javne nabave, prati i proučava zakone i druge propise iz nadležnosti i djelokruga Ureda.        
- Surađuje u izradi oglednih primjeraka pojedinačnih akata iz djelokruga Ureda, izrađuje prijedloge zaključaka o financijskoj potpori, davanju suglasnosti na odluke upravnih vijeća socijalnih ustanova kojih je osnivač Grad Zagreb,  te obavlja i druge poslove po nalogu.                                                                    


PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.