clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

05.12.2017.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Proučava, prati stanje i stručno obrađuje složenija pitanja iz područja socijalne zaštite te surađuje u izradi  programa, izvješća, analiza i daje stručna mišljenja.                          
- Sudjeluje u provedbi programa i projekata udruga i drugih organizacija civilnog društva iz područja socijalne zaštite koji se financiraju iz proračuna Grada Zagreba te poslovima vrednovanja provedenih javnih natječaja.                                                                 
- Prati, koordinira i kontrolira udruge kojima je stavljeno u nadležnost provođenje socijalnih usluga, pruža podatke, informacije i obavlja druge stručne poslove iz područja socijalne zaštite u svezi s organizacijom izrade vodiča i brošura, organiziranje edukacija, tribina i humanitarnih akcija.                                                                                                             
- Sudjeluje u definiranju te izradi prijedloga programa i akata u svezi dodjele financijskih potpora udrugama i drugi organizacijama civilnog društva.                                                      
- Postupa po predstavkama i pritužbama građana te obavlja i druge poslove po nalogu.         
                                              
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.