clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

20.02.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Proučava i stručno obrađuje, te predlaže rješenja  složenijih pitanja iz područja zaštite osoba s invaliditetom, te u vezi sa zapošljavanjem osoba s invaliditetom.                         
- Sudjeluje u izradi složenijih akata iz djelokruga Odjela, te surađuje u izradi programa, izvješća, analiza i daje stručna mišljenja te obavlja poslove vezane uz dodjelu stipendija učenicima i studentima s invaliditetom.     
- Surađuje u obavljanju poslova iz područja zapošljavanja osoba s invaliditetom za potrebe mjesne samouprave.
- Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, ustanovama i trgovačkim društvima kojih je osnivač Grad Zagreb, te s državnim institucijama radi ostvarivanja te unapređenja kvalitetnijeg života osoba s invaliditetom.         
- Prati stanje i proučava primjenu propisa i drugih akata iz područja zaštite osoba s invaliditetom i udruga osoba s invaliditetom, profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom, postupa po predstavkama i pritužbama građana, te obavlja i druge poslove po nalogu.


PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.