clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

01.03.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove u vezi sa zastupanjem Grada u parničnim postupcima male vrijednosti, te zastupa Grad u tim postupcima, sudjeluje u izradi prethodnih mišljenja u postupcima u kojima kao punomoćnik zastupa Grad te u parničnim postupcima male vrijednosti, povlači tužbu, priznaje ili se odriče od tužbenog zahtjeva, povlači, odustaje ili se odriče od pravnih lijekova, zaključuje sudske nagodbe, te predlaže ili prihvaća mirenje pri sudu ili drugom nadležnom tijelu na inicijativu i uz suglasnost nadležnog gradskog upravnog tijela, a po posebnoj punomoći gradonačelnika.     
- Obavlja pripremne radnje i sudjeluje u izradi materijala potrebnih za zastupanje Grada u parničnim postupcima male vrijednosti.                                           
- Surađuje s gradskim upravnim tijelima, sudovima i drugim pravosudnim tijelima, javnim bilježnicima i odvjetnicima, obavlja poslove obrade akata u postupcima u kojima Grad zastupaju odvjetnici, te obavlja kontrolu usklađenosti računa odvjetnika s poduzetom radnjom, Tarifom i ugovorom o zastupanju.                                                              
- Prati i proučava primjenu zakona i drugih propisa, te prati sudsku praksu iz područja u kojem zastupa Grad.                                                                        
- Sudjeluje u izradi akata iz djelokruga Službe vezano uz poslove zastupanja, sudjeluje u izradi i podnošenju  izvješća u predmetima u kojima zastupa Grad, odnosno u kojima Grad zastupaju odvjetnici čiji rad prati , prati stanje i izvješćuje o predmetima, te obavlja i druge poslove po nalogu.        
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.