clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

18.12.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složene stručne i administrativne poslove provedbe mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU) putem prognoziranja i praćenja te pripreme i provođenja postupaka dodjele bespovratnih sredstava, uvažavajući načela tajnosti postupka dodjele bespovratnih sredstava, jednakog postupanja te sprječavanja sukoba interesa.                                                                                                                             
- Obavlja složene poslove vezane uz organizaciju prikupljanja podataka te njihove analize i obrade u skladu s uvjetima poziva, provođenje postupka revizije te osiguranja revizijskog traga, poslove upravljanja rizicima, upravljanja nepravilnostima te informiranja i vidljivosti.                                                            
- Obavlja složene poslove koji se odnose na poslove uspostave i unapređenja sustava posredničkog tijela za Integrirana teritorijalna ulaganja (ITU PT) kroz pripremu za provedbu delegiranih funkcija, izradu okvira postupanja ITU PT-a, sudjelovanja u postupku akreditacije ITU PT-a te suradnje s tijelima u Sustavu upravljanja i kontrole provedbe Europskih strukturnih i investicijskih fondova u RH i članicama Urbane aglomeracije Zagreb.                                                                                                                                          
- Sudjeluje u organiziranju i provedbi edukativnih aktivnosti, prati i proučava stanje i propise iz djelokruga Odsjeka, surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, europskim institucijama i drugim državnim tijelima, sudjeluje u pripremi analiza, planova i programa iz djelokruga Odsjeka te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.