clanak False

Ljetna ponuda kulturnih programa

30.06.2022.
Niz nezaboravnih kulturnih programa koji će zadovoljiti svačiji ukus Zagreb nudi i ovoga ljeta na brojnim lokacijama  - od Trga kralja Tomislava do Bundeka, Gornjega grada i Novoga Zagreba. Najljepše otvorene pozornice grada otvorit će svoja vrata brojnim posjetiteljima i ponuditi najbolje i najatraktivnije od zagrebačke ljetne kulturne ponude.

Svi su pozvani na uživanje u posebnoj atmosferi kina pod vedrim nebom Ljetne pozornice Tuškanac, u jedinstvenom spoju glazbe, filma, performansa Ljeta u MSU i u bogatome glazbenom programu 41. Večeri na Griču te Ljetne scene Amadeo.

Tijekom srpnja započeti će i 37. Histrionsko ljeto, a održati će se i 56. Međunarodna smotra folklora, kao 11. Festival Miroslav Krleža. Na više lokacija u gradu održat će se i Ljetne večeri Teatra Exit.

S druge strane obale Save održati će se Festival tolerancije koji na više lokacija jezera Bundek traje od 30. lipnja do 3. srpnja

Ljeto je idealna prigoda i za posjet atraktivnim izložbama i vrijednim zbirkama zagrebačkih galerija i muzeja. Popis svih ustanova dostupan je ovdje.

Za bogat dio kulturne ponude pobrinula se i Turistička zajednica grada Zagreba, a program koji pripremaju za vrijeme ljeta dostupan je ovdje.

Aktualno