clanak False

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja iz Proračuna Grada Zagreba za 2016.

09.06.2016.
 
 
OVAJ POPIS JE OBJAVLJEN NA INTERNETSKOJ STRANICI GRADA ZAGREBA DANA 1. srpnja 2016.
ROK ZA PODNOŠENJE PRIGOVORA NA POPIS JE OSAM DANA OD OBJAVE ZAKLJUČNO  S 9. srpnja 2016.
 
Prigovor se podnosi gradonačelniku Grada Zagreba, u pisanom obliku, putem Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, na adresu Dukljaninova 3, Zagreb.
 
 
 
 
POPIS UDRUGA
ČIJE PRIJAVE NE ISPUNJAVAJU PROPISANE UVJETE JAVNOG NATJEČAJA  ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA IZ PODRUČJA ZAŠTITE OKOLIŠA I ODRŽIVOG RAZVOJA IZ PRORAČUNA GRADA ZAGREBA ZA 2016.
 
RB IME UDRUGE IME PROGRAMA/PROJEKTA RAZLOG NEISPUNJAVANJA UVJETA JAVNOG NATJEČAJA  ( TOČKE 3.2,  4., 6., 7., i 9. JAVNOG NATJEČAJA)
1 VILIBALD UDRUGA ZA PROMICANJE KREATIVNOSTI Razvrstaj i svrstaj – Pokreni se! TOČKA 4., PODTOČKA 9. – udruga ne vodi transparentno financijsko poslovanje zato što u bazi financijskih izvještaja neprofitnih organizacija koju vodi Ministarstvo financija i koju objavljuje na internetskoj stranici u Registru neprofitnih organizacija nema podataka o predaji financijskih izvještaja za 2015., izjave o neaktivnosti niti godišnjeg financijskog izvješća o primicima i izdacima koje se daje u sustavu jednostavnog knjigovodstva.
2 PLANINSKA DRUŽINA Otkrijte Vukov dol i njegove čari TOČKA 4., PODTOČKA 13. i TOČKA 6. - obrazac proračuna nije ovjeren pečatom udruge, nije priložena potvrda o potrošnji proračunskih sredstava u 2015. godini u izvorniku ili preslici, niti izjava da financijska sredstva iz proračuna Grada Zagreba nisu dobivena u 2015. godini te nije priložen popis zaposlenih osoba u udruzi, njihovo zvanje, naziv radnog mjesta i sažetak poslova niti izjava da u udruzi nema zaposlenih osoba.
3 OSVIT, UDRUGA USTANOVA, DRUGIH PRAVNIH OSOBA I GRAĐANA KOJI PROVODE PROFESIONALNU        REHABILITACIJU I ZAPOŠLJAVANJE OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE Poticanje izobrazbe za održivo gospodarenje otpadom TOČKA 4. PODTOČKA 13. – u obrascu prijave udruga nije ispunila pitanje iz točke II. podtočke 3.3. da li će program ili projekt biti proveden s partnerom.
TOČKA 3.2. – jedna od aktivnosti projekta je objava sadržaja na web i facebook stranicama i to na IN-PORTALU koji je elektronička publikacija upisana u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija koju vodi Agencija za elektroničke medije Republike Hrvatske, a financiranje i objava programskog sadržaja elektroničkih publikacija nije predmet financiranja ovog natječaja.
4 O.A.Z.A.-ODRŽIVA ALTERNATIVA ZAJEDNICI Urbano vrtlarstvo: Vrt na terasi u srcu grada TOČKA 6. - u obrascu proračuna za provedbu projekta udruge (obrazac A2) iznos indirektnih troškova veći je od 25% od ukupnog iznosa projekta.


Popis udruga čije prijave ne ispunjavaju propisane uvjete