clanak False

Javni natječaj za financiranje programa i projekta udruga iz područja sustava civilne zaštite iz Proračuna Grada Zagreba za 2016.

 
09.06.2016.
 
 
OVAJ POPIS JE OBJAVLJEN NA INTERNETSKOJ STRANICI GRADA ZAGREBA 16. lipnja 2016.
ROK ZA PODNOŠENJE PRIGOVORA NA POPIS JE OSAM DANA OD OBJAVE ZAKLJUČNO  24. lipnja  2016.
 
Prigovor se podnosi gradonačelniku Grada Zagreba, u pisanom obliku, putem  Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, Ulica kneza Branimira 71b, 10000 Zagreb
 
 
 
 
POPIS UDRUGA
ČIJE PRIJAVE NE ISPUNJAVAJU PROPISANE UVJETE JAVNOG NATJEČAJA  ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA IZ PODRUČJA SUSTAVA CIVILNE ZAŠTITE IZ PRORAČUNA GRADA ZAGREBA ZA 2016.
 
RB IME UDRUGE IME PROGRAMA/PROJEKTA RAZLOG NEISPUNJAVANJA UVJETA JAVNOG NATJEČAJA  ( TOČKE 3.2,  4., 6., 7., i 9. JAVNOG NATJEČAJA)
1 Konjički klub Appaloosa Konji u traganju , spašavanju i komunikaciji u kriznim situacijama 2 Ponuditelj nije popunio obrazac A1, točka II, podtočka 7. – „Prioriteti financiranja za koje se program/projekt prijavljuje“ , odnosno nije u skladu s točkom 6. stavak 3. Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga iz područja sustava civilne zaštite iz proračuna Grada Zagreba za 2016. odgovorio na sva pitanja u obrascima te nije upisao sve tražene podatke.
 

Popis udruga čije prijave ne ispunjavaju propisane uvjete