clanak False

Zagrebačka filharmonija otvorila program Lisinski Atrium

25.05.2021.
Svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije prošloga je petka započeo program Lisinski Atrium koji donosi plejadu vrhunskih izvođača. U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih zvijezda pop, rock, blues, etno jazz-glazbe, kao i slavna glumačka imena.
 
Samo do kraja ovoga mjeseca, očekuju nas čak četiri događaja. Ovoga četvrtka, 27. svibnja na pozornicu Lisinski Atriuma najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Gospodin Glas - Jacques Houdek. U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin.
 
U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja. Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha.
 
Sva događanja započinju u 20.30, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

Bogat program do sredine srpnja provjerite na poveznici ovdje

Aktualno