clanak False

Javnozdravstvena akcija udruge „Nismo same“ i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom

31.08.2022.
U suradnji udruge „Nismo same“ i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, u subotu 3. rujna, u vremenu od 9.00 do 14.00 sati, na Trgu Petra Preradovića (kraj ograde crkve sv. Preobraženja Gospodnjeg), održat će se javnozdravstvena akcija.
 
Bit će to prilika tijekom koje će udruga „Nismo same“ široj javnosti predstaviti svoje mnogobrojne, hvalevrijedne projekte i aktivnosti.
 
Također, održat će se i modna revija dijela doniranih predmeta koje su udruzi poklonile poznate osobe iz javnog života te će to biti najava i uvod u aktivnost Humanitarni buvljak, a koje će se krajem mjeseca rujna održati u sklopu sajma InDizajn.
 
Sav prihod od donacija ide za projekt "Nisi sama - ideš s nama!", socijalnu uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Socijalnu uslugu prijevoza žena na kemoterapiju pokrenula je novinarka i predsjednica udruge „Nismo same“, gđa Ivana Kalogjera, nakon borbe s rakom dojke, a po uzoru na praksu u razvijenim zemljama u kojima je ona besplatna/dio zdravstvenog osiguranja.


Aktualnosti/događanja