clanak False

Uvjeti korištenja

29.12.2020.

Podaci prikazani na ovim web stranicama ponuđeni su isključivo u svrhu informiranja. Osim službenih oznaka Grada Zagreba, te sadržaja koji se prenosi iz drugih izvora, izvorni dokumenti i fotografije  mogu se preuzimati bez ograničenjauz obvezno navođenje izvora s linkom na www.zagreb.hr.  Ponovna upotreba podataka dopuštena je, dakle, uz uvjet navođenja njihova izvora. Korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i stranica.

Gradska upravna tijela odgovorna su za točnost i ažurnost sadržaja na dijelu stranice iz njihove nadležnosti, osim za sadržaj koji se kao poveznica prenosi iz drugih izvora. Uredništvo koordinira rad web skupina gradskih upravnih tijela te utvrđuje smjernice i razvoj. 
Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Uredništvo zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.