clanak False

Veliko priznanje komunikacijskih stručnjaka Gradu Zagrebu za komunikacijsku platformu Najmudriji.hr

14.03.2019.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću jučer je u Kaptol Boutique Cinema dodijelila Grand Prix nagrade za najbolje komunikacijske projekte u 2018. kao izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću. U deset kategorija natjecalo se trideset projekata tijela državne, regionalne i lokalne vlasti, velikih, srednjih i malih tvrtki, ustanova, udruga te nevladinih organizacija.
U kategoriji Odnosi s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi nagradu je osvojio Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Pragma komunikacije za komunikacijsku platformu Najmudriji.hr. Radi se o jedinstvenom mjestu informiranja Zagrepčana starijih od 65 godina i svih onih koji žele pratiti teme u vezi sa starijim sugrađanima.
„Cijelom timu ova nagrada mnogo znači. Priznanje je to za svih petnaestak godina rada s najugroženijim, najpotrebitijim i najranjivijim skupinama građana u Zagrebu. To je priznanje timu koji izlazi iz birokratskih okvira i pokazuje kako je doista moguće mijenjati društvo u kojem živimo. Nije važno raditi samo i isključivo ono što je propisano zakonom već ono što nalaže život, ono što osjećate kao bîlo građana i ono što vidite da je u danom trenutku potrebno. Jako me veseli što je žiri prepoznao projekt i time podržao komunikaciju prema kategoriji građana koju smo stavili u fokus, a to su građani starije životne dobi. Naime, broj starijih osoba u Zagrebu i Hrvatskoj je u porastu. Često ih se poistovjećuje s bolesti, nemoći, malim mirovinama. No, to su građani puni ideja, željni života, a često su neopravdano socijalno isključeni. Ovaj projekt na neki je način ulaganje u sve nas jer na mladima svijet ostaje, ali na starima opstaje. Sve što danas ulažemo u naše roditelje, bake ili djedove, zapravo ulažemo u sebe same“, istaknula je Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Aktualnosti / događanja